Henrik Bo Jensen - og min faceblog

Tak fordi du kom forbi min 'face'blog.

Her vil jeg poste det jeg har 
på hjertet.
Du er meget velkommen til at 
kontakte 
mig her og 
komme med dine kommentarer,
eller links - gode ideer.


Venlig hilsen

Henrik Bo Jensen
Hbjensen(ad)privat.dk
Skrevet af: Henrik Jensen
Facebook
Der er ingen tvivl om at jeg syntes facebook er sjov, og at det er rart at man kan finde gamle venner osv. Det har også bragt en slags magt til det enkelte menneske, hvor vi kan skabe protest storme og oplyse om ting vi kun ville have fundet hvis vi selv havde søgt aktivt på alle mulige platformer. Mit og mange andres bekymring er at det simpelthen ikke virker særligt intelligent at overlade al ens kommunikation og overgive rettigheder over dette - til en privat virkomhed, som er tæt forbundet til staten og det politiske apparat etc. Som iøvrigt tillader sig at cencurere og annoncerer på min facebook side.

Misbrug af facebook.
I mange lande lige nu og her, bliver folk fyret eller fængslet for selv den mest uskyldige kritik lagt på facebook. Søger du et job idag vil rekrutterings firmaet helt sikker chekke dig op op facebook og andre steder. Vi ved jo ikke hvad det sker uofficielt over for folk som enten proklamerer at de er for eller imod EU, eller 100 andre ting.

Så i lyset at dette og især af at jeg gerne vil have så meget kontrol på mine data som muligt, så vil jeg langsom face ud af facebook og andre sociale platforme - for at boltre mig på min 'egen' blog - hvor jeg kan skrive det og slette det der passer mig. 

Mvh Henrik

 


1 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web765563
Smid en kommentar.
Hvis du vil kontakte mig via denne side - så kan du smide en kommentar nedenunder i kommentar feltet.


0 Kommentarer
Skriv ny kommentarTalkActive Blog - Copyright 2017 - Talkactive ApS - all rights reserved.